Klaas de Boer

Klaas een 'Friese kruidkoek gekneed in Brabants deeg' is na zijn commerciële carrière in 1996 gestart als zelfstandig ondernemer, (interim)manager, consultant, trainer, coach en leer-professional. Klaas heeft veel expertise in het ontwikkelen van een commerciële ‘attitude’ binnen organisaties. Zijn specialisme is 'klanten helpen om beter te presteren' door organisaties klantgerichter, effectiever en flexibeler te laten opereren. De 'universiteit van het leven' gecombineerd met opleidingen op het gebied van marketing, organisatieleer en integrale toepassing van ICT, stelt hem in staat de organisatorische kant van bedrijfsprocessen te doorgronden. Daarnaast ontwikkelt Klaas zich als parttime hogeschooldocent en voorzitter van het Mastergenootschap tot op de dag van vandaag nog steeds als verbeterprofessional en weet met deze competenties oplossingen te bedenken als Sparring Partner voor veranderbehoeften.

                                                                                                     

"Ik ga niet roepen dat veranderen gemakkelijk is. Om een verbetering echt te laten landen, moet ‘t tussen de oren van je mensen komen. Daarin ben ik gespecialiseerd, dat is mensenwerk en dat is meer dan ‘even’ een modelletje implementeren."

Ambitie

Klaas zijn hart ligt in de frontoffice van het bedrijf en hij vindt het leuk om mensen te motiveren tot het leveren van kwaliteit die een directe bijdrage levert aan het bedrijfsresultaat. In een cultuur waarin het optimaliseren van processen die waarde creëren voor de klant voorop staat en een bedrijfsklimaat waarin het stimuleren van multidisciplinaire samenwerking gebaseerd is op partnerschap en vertrouwen voelt hij zich als een vis in het water.

  

Marc van Soest

Marc is na zijn studie Bedrijfskunde aan de TU in Eindhoven en zijn dienstplicht als ROAG officier bij de Koninklijke Landmacht, in het commerciële bedrijfsleven gestart. Hier heeft hij bij diverse bedrijven veel praktijkervaring opgedaan in het organiseren en professionaliseren van (commerciële) organisaties. Deze kennis komt hem als Sparring Partner en hogeschooldocent uitstekend van pas. De laatste tien jaar heeft Marc als consultant/trainer bij een aantal gerenommeerde training- en adviesbureaus gewerkt, waar hij kennis heeft opgedaan met het trainen & coachen van mensen en begeleiden van bedrijven naar een hoger (strategisch) niveau. Marc combineert als Sparring Partner zijn gemoedelijke Limburgse en Brabantse stijl met een hoge drive om kwaliteit te leveren en focus op klantgericht resultaat.

 

"Gedurende mijn carrière heb ik gewerkt voor bedrijven die consumenten een zeker genot en plezier verschaffen. Van tabak tot alcoholische drank, van vrijetijdsbesteding tot persoonlijke verzorging. Dat weerspiegelt mijn stellige overtuiging dat het leven moet worden genoten, want het is toch al zo kort. Dat betekent niet dat het leven bestaat uit pleziertjes alleen. Gerichte inspanning en volledige toewijding zijn nodig om je als organisatie én als mens te ontwikkelen. Blijvend succesvolle, lerende organisaties bestaan tenslotte uit mensen die succesvol blijven leren!"

 

Ambitie

Een werkklimaat scheppen, waarin mensen worden geïnspireerd het maximale uit hun mogelijkheden te halen en in hun aspiraties slagen. Samen gedachten, ideeën en processen structureren én mee helpen realiseren. Bedrijfskundige kennis verhogen en succesvol leren toepassen. Altijd vol overgave creatief blijven zoeken naar kansen en mogelijkheden:' Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan.'