Strategieworkshop voor MKB directies op 'no cure no pay' basis

Gepost 21/03/2014

 

Eerst zien en dan geloven!


Zoekt u praktische handvatten voor duurzame verbetering van uw bedrijfsresultaten?

  • SPiRe nodigt MKB Directies in Nederland uit om de kracht van de unieke SPIRE aanpak te ervaren. Uw MT wordt in één dagdeel geïnspireerd door twee Sparring Partners met een op maat ontwikkelde strategieworshop. Door de klantgerichte aanpak en juiste voorbereiding komen de deelnemers in een open en stimulerende sfeer in één dagdeel tot de kern van de business uitdaging. Resultaat = de aanzet tot ontwikkeling van een succesvolle groeistrategie, die ambitieuze doelstellingen aan concrete acties verbindt. 

De SPiRe strategie workshop

  • De SPiRe strategieworkshop wordt op een voor u geschikt dagdeel georganiseerd. Vooraf vindt een gedegen intake en voorbereiding plaats.

More cure more pay

  • De prijs van deze workshop bedraagt € 2.500,-. U bepaalt echter zelf na afloop van de workshop het bedrag dat u afrekent op basis van uw eigen waardering. Bij onvoldoende waardering betaalt u niets. Bij een waardering > 8 betaalt u een bonusbedrag. Dit extra honorarium wordt door SpiRe geschonken aan een MVO doel. Klik hier voor het plannen van een inspirerend kennismakingsgesprek met één van onze sparring partners. 

 Workshop voorwaarden: 

  • Deelnemers zijn als leidinggevende profit & loss verantwoordelijk voor strategieontwikkeling en -uitvoering. 
  • Bereidheid om openheid van zaken te geven en benodigde tijd te investeren.
  • Na een uitstekende beoordeling van de SPIRE aanpak: SPiRe ambassadeur worden.

 

SPiRe, Professionals in resultaatverbetering

 

 

Bedenken en doen wat werkt!

Lees de rest van deze post »